Коледно изкуство от частите на старите автомобили


 Тъй като до Коледа остава малко повече от месец, решихме да създадем галерия с креативни идеи, които са реализирани с помощта на вече остарели автомобилни части. Най-често намирахме коледни дръвчета от автомобилни гуми, джанти втора употреба или вече дори неизползваеми. Оказа се, че не само старите автомобилни гуми и джанти втора ръка могат да бъдат превърнати в украса за празника. 

 В галерията със снимки, която създадохме в Pinterest ще можете да видите украси за коледното дърво, които са създадени от запалителни свещи за бензинов двигател на Пежо, Сузуки, Опел ... или кой знае от каква марка автомобил, които са едни от основните участници в горивния процес. Не само запалителните свещи са елемент от двигателя, който може да се използва за създаването на коледна висулка. Такива са още биелите за двигател, основните лагери, гайките за капак на двигателя. 

 Пружина за ходовата част също е превърната в свещник, а двумасов маховик, притискателен диск на съединителя и феродов диск са създали снежен човек.    Линк към галерията